Vånnbåren varme

Vannbåren varme

Vannbåren varme er vann som sirkulerer i boligen og avgir varme, vannet kan varmes opp av alle varmekilder som finnes i dag(vedfyring, fjernvarme, varmepumpe, gass, el-kjel osv)
Det vanligste er enten å legge varmesløyfer i gulv eller radiatorer.
 
Varmepumpe er en energibesparende metode for oppvarming av bygg/bolig. Potensielt kan man spare opptil 70% av fyringskostnadene.
 
Det finnes flere ulike typer varmepumper
 
Luft/luft
Luft/vann
Væske/Vann
 
Luft/luft varmepumper kan monteres i alle bygg da man ikke trenger et system for å transportere varme rundt i bygget, dvs at boligen bør ha åpne løsninger slik at varmen kan bevege sel lett mellom rommene( vi leverer ikke sånne pumper).
 
Luft/Vann varmepumpe er ett godt alternativ i områder med høy gjennomsnittstemperatur, da den henter energien fra klimaet utenfor din bolig.
 
Varmepumpen må benyttes i forbindelse med vannbåren varme( varmesløyfer i gulv, radiatorer eller varmevekseler i ventilasjonsanlegg).
 
Væske/vann Varmepumpe henter varme fra Jord, sjø eller berg. Det vanligste er å borre etter varme, da får man en stabil varmekilde gjennom alle årstider, og ville være mest energibesparende.
 
Varmepumpen må benyttes i forbindelse med vannbåren varme( varmesløyfer i gulv, radiatorer eller varmevekseler i ventilasjonsanlegg).
 
Ved spørsmål er det bare å ta kontakt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle